tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kato äiti, tein naamiaisasun!

Rakkain harrastukseni tuunauksen ohella on ehdottomasti teemabileet! Ehkä myös siksi, että niihin tulee aina askarreltua jotain pientä asun tynkää.

Teemana oli tällä kertaa unelmien paljuasu! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin olla paljun oma Ariel muutamalla lisäkilolla ja promillella.

Tie vei Eurokankaan alelaareille: ostin erikoistrikookangasta ja turkoosia tylliä. Unohdin TAAS ostaa nuppineuloja, joten pingotin kankaan vain itseni ympärille ja yritin muistaa mistä kohtaa leikataan ja ommellaan. En suosittele tätä taktiikkaa kokemattomille ompelijoille tai yhtään kenellekään.
Tästä työvaiheesta ei ikävä kyllä ole kuvamateriaalia sen vaikeuden vuoksi. Merenneidon pyrstön hameosuus oli sillä valmis, seuraavassa työvaiheessa lisättiin helmaan tylliä, jolla saadaan siihen sitä pyrstöfiilistä.

Pyrstön hameosan pingotus onnistui ja ompelu suoritettu. Lisätään helmaan tylliä.

Ennen ompelutyön aloittamista olin käynyt läpi Pinterestin kuvia hakusanoilla: DIY, mermaid ja tail. Löysin alla olevan kuvan ja jotain tämän suuntaista lähdin siis toteuttamaan:

Lähde

Tyllin ompelu oli suht helppoa, ja yritin jopa saada muutamia laskoksia (???) tehtyä. Pidemmittä puheitta lopputuloksen esittelyyn. Nuo ihanat muoviset simpukkabikinit ovat Punanaamiosta.

Itse bloggarikin kuvassa! 
Olen positiivisesti yllättynyt kuinka lähelle mallikuvaani pääsin, lähikuvista voisi ehkä paljastua muutamia epämääräisiä yksityiskohtia, joten ei laiteta niitä tänne.
Kato äiti, tein ihan ite merenneitoasun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti