tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kato äiti, meille räätälöity televisio-ohjelma!

Parikuperkeikan puuhaduoa hämmästytti tässä taannoin seuraava MTV3:n ilmoitus: "Tunnetko sinä jonkun innokkaan, mutta taidoiltaan suorastaan surkean remontti-intoilijan? Löytyykö hänen kotoaan enemmän aloitettuja kuin loppuunvietyjä projekteja tai eivätkö tehdyt uudistukset ole aina parannuksia? Tapetointijälki enemmänkin kauhistuttaa kuin kaunistaa, kesämökille suunniteltu laituri pysyy juuri ja juuri pinnalla ja siitä ihan-itse-tehdystä postilaatikosta ei tullutkaan naapuruston näyttävintä?

Ei hätää, Juuso Mäkilähteen juontama sarja jatkaa Surkeimman kuskin mallia. Ohjelmaan valitut surkeat nikkarit pääsevät aisapareineen harjoittamaan taitojaan huippuasiantuntijoiden avustuksella."

Siis mitä - meitä ja kaltaisiamme varten on pistetty pystyyn televisio-ohjelma! Kotijoukot tosin osasivat vetää oikeista naruista, sillä makutuomari ilmoitti ohjelmasta kuullessaan, että "oot liian hyvä tohon ohjelmaan". Haaste vastaanotettu - meillä on taatusti rahkeita olla huonompiakin, jos se mahdollistaa harjoittelun huippuasiantuntijoiden kanssa.

Noniin ystävät, sukulaiset ja rakkaat lukijat - ilmiantoja kehiin MTV3:n sivuilla.

Ja sitten ei muuta kun käsiä ristiin ja toivomaan, että tulevaisuudessa pääsette lukemaan postauksen aiheesta "Kato äiti, pääsin sössimään televisioon!".

1/2 bloggaajaa tositoimissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti