tiistai 22. maaliskuuta 2022

Kato äiti, tein rytmimunia!

Blogissa onkin ollut vähän hiljaisempaa viimeisen vuoden ajan! Viimeiset 1,5 vuotta on vietetty tavallista aikaa enemmän kotona, joten VOISI KUVITELLA että projektit ovat edistyneet. Näin ei kuitenkaan valitettavasti ole päässyt käymään. Olen suorastaan alkanut tottua puolivalmiisiin tekeleisiin, jotka on nykyään "ihan kivat näinkin". 

Syksyllä saimme kuitenkin ilouutisia kun tanssi- ja laulukielto poistuivat. Oh boy - oli aika askarrella (hääparin tietämättä) rytmimunia viemisiksi syksyisiin hääkemuihin.

Rekrysin projektiin myös (lähes valmistuneen) diplomi-insinöörin, jonka lempipuuhaa oli päsmäröidä mikä olisi järkevin ja tehokkain tapa liimailla suikaleita..

Projekti alkoi liisterin tekemisellä. Liisteriin tuli tuli vehnäjauhoa ja vettä.

Liisteri in the making!

Seuraava vaihe oli sanomalehtien leikkaus suikaleiksi ja niiden liimaaminen liisterillä pienten ilmapallojen päälle. 

Työpiste tarvikkeineen

Solmun kohdalle jätettiin reikä, josta ilmapallon sai puhkaistua ja poistettua. Samasta reiästä laitettiin myös ohrat sisään. Ohrien laittamisen jälkeen lisättiin muutama suikale reiän päälle ja rytmimunat olivat kuivumisen jälkeen valmiita maalattavaksi. 

Lisätään ohrat muniin

Ja niin lopulta rytmimunat olivat valmiina hääjuhliin! Jos pohdit siis ihania pääsiäiskoristeita niin tässäpä oiva keino tehdä omat ekologiset pääsiäismunakoristeet. 

Valmiit tuotokset

Ja vastoin odotuksia tämä projekti meni alusta loppuun saakka aivan nappiin. Kato äiti, tein ihan ite rytmimunia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti