torstai 5. helmikuuta 2015

Throwback Thursday - vanhoja töitä!

Myös aikana ennen blogia on nikkaroitu, kierrätetty ja entisöity. Tässä TB postauksessa muutama kotoani löytyvä asia, joita olen rakkaudella tuunaillut.


Ennen puunvärinen lipasto maalattu kiiltävän siniseksi. 

Tämä lipasto on vanhempieni vanha eteisen lipasto ja yksi ensimmäisistä kohteistani. Tällä hetkellä keittiössä se palvelee lisätasona, ja tuo ihanasti lisää laatikkotilaa. Kuvia ottaessani huomasin, että siinähän on jo pientä kulumaa! Aloinkin miettiä olisiko aika vaihtaa lipaston väriä?


Ilmaiseksi löydetty pöytä, jonka pinta oli pahasti kulunut. Hionta ja uusi maali pintaan.
Halusin säilyttää pöydän tunnelman, enkä tehdä siitä liian viimeistellyn näköistä.

Sisustustikkaat korutelineenä.
Ehdottomasti yksi suurimmista saavutuksastani - itse tehdyt (natürlich) sistustikkaat! Rakennusmateriaalina on käytetty puisia ringettemailoja. Mailat on ensin hiottu, sitten maalattu ja lopuksi naulattu yhteen. 


Helmistä ja rautalangasta tehty lampunvarjostin.
Tämä lamppu ei itseasiassa ole itse tekemäni, vaan blogin toisen kirjoittajan tekele. Olen onnellinen suomalaisen käsityön omistaja, ja lamppu myös toimii, mikä on plussaa! 


Olen epätoivoisesti yrittänyt metsästää itselleni uutta sohvapöytää tuunauksen kohteeksi, ei vain tunnu löytyvän "juuri sitä oikeaa". Jatketaan metsästystä! Kollaasien teko on myös ollut mielekästä, vaikka en taida mikään luonnonlahjakkuus (siinäkään) olla.

Kato äiti, tein nää kaikki (melkein) ite! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti