torstai 10. maaliskuuta 2016

Kato äiti, yllätysvärjäsin mun pelikamat!

Aina ei projektin aloittaminen ja loppuunsaattaminen vaadi pitkällistä suunnittelua tai tuskailua. Riittää, kun poikkeaa vanhoista hyväksi havaituista toimintatavoistaan ja ottaa hetken löysin rantein. Sunnuntai-illan blues kulminoitui tällä kertaa pesukoneella, jonne survottiin hikisiä pelikamoja - ja reteästi eri värisiä sekaisin koska "nää on pesty sata kertaa" (paitsi ettei vielä kertaakaan tällä juuri päättyneellä kaudella...).

Ja niin, sitä yhtä kangaspussia ei oltu pesty IKINÄ.

Lopputulos: Yksi violetti luistinpyyhe ja kaksi violettia huivia. Myös pelihanskat ja teräsuojat rikastuivat näyttävillä violeteilla yksityiskohdilla. Erityisbonuksena VAIN sisäpuolelta värjäytynyt alasuoja ja rintapanssari - nyt ollaan kuumimman hotin ytimessä!

Luistinrätissä oli jo ennalta pieniä käytön jälkiä.
Enää ei tämäkään huivi taita keltaiseen!
Nyt on herkullinen!
Raaskiiko tätä enää edes käyttää?
Elegantti sisäpuolinen värjäys
tuo luottovarusteen parhaat puolet esiin.

Joukkuekavereita nauratti. "Nyt sä ainaki erotat et mikä on sun rintapanssari! Tosin ei kai tollasta oo kellään muulla, ollut 80-luvun jälkeen." Ha ha. Kateellisia, sanon minä. Syytä kateuteen todella on, sillä mukana koneessa ollut pelipaita EI värjäytynyt (tässä kohtaa päästin pienen ilonkiljahduksen!) - ja se on jo valmiiksi violetti!

Kas näin on kamat tuunattu seuran väreihin ja kesäkausi voi alkaa. Olkaahan tarkkoja siellä pyykkikoneella - tai älkää! Ikinä ei voi tietää miten elämä, pyykkikone ja aiemmin pesemättömät kankaat yllättävät! Kato äiti, pesin ihan ite pyykkiä - ja värjäsin siinä sivussa IHAN ILMAISEKSI omat kamani!

---

For our international reader: I washed my gear - for the first time during this season. As I had washed "all of them at least a hunderd times" (in the distant past), I just stuffed them into the laundry machine. Unfortunately (or luckily?) one of the textile bags, the purple one, had not been washed before, never. As a result my gear (or at least some parts of it) now fits our jersey! What a lucky coincidence. And all this fancy springy pastel purple without any planning or hazzle. Lucky me - and my jealous team mates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti